NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Not known Factual Statements About آنفولانزا درمان

Blog Article

دکتر حامد باباخانیان تخصص: عمومی مشاهده دسته بندی پربازدید

جدول زیر به شما در تشخیص آنفلوآنزا و سرماخوردگی کمک می‌کند:

ویروس آنفولانزای مرغی از طریق مدفوع، بزاق ، قفس و غذایی که به پرندگان داده می­‌شود می­‌تواند به بدن انسان سرایت کند، بیشتر افراد از طریق تماس با پرنده یا اشیایی که توسط پرنده­‌ی بیمار آلوده شده است به این بیماری مبتلا شده‌­اند. همچنین آنفولانزای مرغی باعث به وجود آمدن علائمی نظیر ؛

وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود می‌آید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.

از رایج ترین علائمی که در اثر ابتلا به آنفولانزای جدید بروز میکند، آبریزش بینی، عطسه مداوم، سردرد، دردهای عضلانی و سرفه های خشک است.

همچنین هنگام ابتلا به این بیماری از مصرف دخانیات و استفاده از نوشیدنی‌­های الکلی خودداری فرمایید.

اکسپکتورانت‌ها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک می‌کنند و سردرد و سرفه را تسکین می‌دهند.

 در اوایل فروردین ماه سال ۱۳۸۸ در کشور مکزیک، همه­‌گیری آنفولانزای نوع آ حادث گردید و پس از مدت کوتاهی این بیماری به ایالت آمریکا و قاره‌­ها و کشورهای دیگر مانند ایران و چین سرایت کرد و به یکی از بیماری‌­های همه گیر و جهانی تبدیل شد.

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به حساسیت به واکسن آنفولانزا احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

از بخور دادن با آب جوش جدا خودداری کنید، زیرا بخار آب جوش می‌­تواند باعث سوختن پوست گردد.

جامعه، شهری سلامت خانواده آموزش و پرورش محیط زیست حوادث، انتظامی حقوقی و قضایی شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۰۴

همانطور که در بالا ذکر شد، واگیری این ویروس بسیار بالا بوده و در کسری از زمان می‌تواند فرد سالم را مبتلا کند. معمولا فرد بیمار با سرفه یا عطسه، این بیماری را در هوا یا یک فضای بسته پخش کرده و افراد سالم را در معرض خطر قرار می‌دهد.

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳

Report this page